> A Kedvezményezett neve: Kincses Somogy Nonprofit kkt

> A projekt hivatalos címe: "A Kincses Somogy Nonprofit Közkereseti Társaság szolgáltatásainak bővítése v2"

> A projekt azonosító száma: GINOP -5.1.3-16-2017-00022


> A projekt keretében végzett tevékenység:

A támogatásból egyfelől a balatonmáriai termelői piac kisebb - nem építési engedélyköteles - infrastrukturális fejlesztéseit tudtuk elvégezni (árusító házikók, elektromos hálózat kiépítése, díszburkolat készítése, árus illemhely, hátsó kerítés kiépítése, átnyitás a vasúti sétány felé) , piaci karbantartót, üzemeltetőt tudtunk foglalkoztatni,  marketing-tevékenységet tudtunk folytatni. A fejlesztések eredményeként lehetővé vált a nyitvatartási időszak meghosszabbítását, 2018 őszére megnyílt az infrastrukurális  lehetőség egy valódi négy évszakos kis piac kialakulására.

Másfelől a támogatásból a REL támogató üzletág tervezett tárgyi eszköz és személyi fejlesztéseinek egy részét is meg tudjuk valósítani. (Sajnos kizárólag olyanokat, amelyek a szigorúan a telephelyhez kötődnek, tehát pl. szállítójármű beszerzését vagy az átvevőpont fejlesztését nem.) 

> A támogatás összege: 13,00 millió forint

> A támogatás mértéke: a költségvetés 96%-a.

> Az időzités, a tervezett befejezési dátum: Pályázni úgy pályáztunk (még 2016-ban), hogy a fejlesztéseket 2017 tavaszán, még a szezon előtt elkezdjük és 2018 június végére be is fejezzük. Mivel azonban a támogatási szerződést csak júniusban kaptuk meg, a fejlesztéssel is kicsit csúsztunk, de 2018 augusztusra sikerült végeznünk.

> További információk: https://www.palyazat.gov.hu/tamogatott_projektkereso 

> Köszönjük az Únió támogatását!